Het bestuur van de Oudervereniging, de Ouderraad, bestaat uit twee afgevaardigden van ieder leerjaar van de drie locaties, gekozen uit en door ouders. Aan het begin van het schooljaar kiezen de ouders van de kleutergroepen afgevaardigden voor het bestuur van de oudervereniging. Eveneens kiezen alle ouders van de leerlingen van groep 5 opnieuw twee afgevaardigden. De vereniging is vertegenwoordigd in verschillende werkgroepen, zoals die rondom Sinterklaas, Kerstmis, carnaval, sportdag, avondvierdaagse, schoolreis en schoolkamp.