Zoeken

OUDERPORTAAL


MIJN SCHOOL

Groepen

Peuterspeelzaal

1/2 A 1/2 B 3 4 5 6

7 8 

Groep 8

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Voorleeswedstrijd Woensdag 10 oktober was de afsluiting van de kinderboekenweek met de traditionele voorleeswedstr ... Lees meer »
Geslaagd kamp groep 8 Moe maar voldaan is groep 8 vandaag teruggekomen van een geslaagd kamp! Er zijn veel foto's gema ... Lees meer »
Culemborgse Schoolorkesten Vanochtend kwam een delegatie van de Culemborgse Schoolorkesten ons een bezoekje brengen. Ze lie ... Lees meer »
Vervolg Cobra in groep 8 Vandaag de tweede les in de driedelige lessenreeks over de kunststroming Cobra. Wat een kunstwerken! Lees meer »
Cobra in groep 8 Cobra? Dat is toch een slang en een Duitse politieserie? Klopt, maar ook een kunststroming van n ... Lees meer »
Proefjes met vacuüm in groep 8 Deze week heeft groep 8 groepspresentaties. Inger en Elyas hadden als onderwerp vacuüm. Een inte ... Lees meer »
Dode hoek project in groep 8 Vanochtend had groep 8 een les over de dode hoek bij een vrachtwagen. Na een introductiefilm gin ... Lees meer »
Laatste EHBO-les groep 8 Helaas alweer de laatste les van Meester Dennis. De kinderen kunnen nu een mitella aanleggen. Lees meer »
Techniekles groep 8 Een radio bezitten tijdens de Tweede Wereldoorlog? Dit mocht niet. Daarom gingen mensen zelf rad ... Lees meer »
Fietstocht WOII in de stad Donderdagochtend 14 juni had groep 8 een fietstocht in de stad, waarbij ieder groepje in de voet ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 9Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste   

Download hier het formulier voor verzoek voor verzuim. Deze dient u nog wel bij de leerkracht in te leveren.  

Dit formulier graag vroegtijdig weer inleveren.

Regio Rivierenland heeft een verzuimprotocol opgesteld. In dit protocol staan o.a. de richtlijnen voor extra verzuim.

U kunt dat hier downloaden.

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: