Jaarlijks wordt onze peuterspeelzaal door de GGD bezocht.

Zij voeren dan een inspectie uit en na afloop wordt er een rapport opgesteld.

Beleidsplan peuterspeelzaal 2018: 20180917 Beleidsplan SRKPC concept2.docx

Onlangs heeft de GGD weer onze peuterspeelzaal bezocht. We kregen weer een mooi rapport. Op één gebied scoorden we onvoldoende. Onze leidsters zijn BHV-geschoold, maar volgens de laatste regels van de wet moet dit kinder-EHBO zijn. Inmiddels is de offerte rond en binnenkort hebben ook onze leidsters het certificaat kinder-EHBO.

Het inspectierapport 2018 is hier in te zien: 20181008 KDV Augustinus te Culemborg JO.pdf

Het inspectierapport van 2017 is hier in te zien: 20170609 Augustinus KDV Culemborg JO.pdf

Het inspectierapport van 2016 is hier in te zien. 20161103 Augustinus KDV Culemborg JO